Accountmanager / demonstrateur 


Ben jij toe aan een nieuwe commerciële én technische uitdaging? Heb jij affiniteit met de automotive branche en wil je in een hecht team van technisch airco specialisten werken?  Ga dan aan de slag als accountmanager / demonstrateur bij Airco Techniek. 


Regio: Zuid-Nederland / België 
Taal: Nederlands en Frans


Wat ga je doen?


Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van airco service equipment, airco gereedschappen en airco verbruiksmaterialen zoals koudemiddelen en oliën aan automaterialen grossiers in je regio (Zuid-Nederland / België). Jij bent voor jouw klanten dé partner in airco techniek en onderhoud je goed contact. Je staat paraat voor het beantwoorden van airco technische vragen en voorziet je klanten van technisch en/of commercieel advies. 


Het geven van demonstraties en introducties van nieuwe producten behoren ook tot je takenpakket. 


Je wordt onderdeel van een hecht team van airco specialisten. Een klein maar fijn team van technische mensen die je zullen ondersteunen in je werk. De eerste maand zal in het teken staan van het opdoen van kennis. Je hoeft geen ervaring te hebben met het product, maar wel enige affiniteit met de automotive branche.


Wat neem je mee?


> MBO+/HBO werk- en denkniveau
> Sales ervaring en/of ervaring in de buitendienst
> Een klantgerichte instelling
> Je bent doelgericht en gedreven
> Je bent stressbestendig, vooral in de zomerperiodes. 
> Een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal
> Jouw werkgebied is Zuid Nederland - België.


Wat we je bieden?


> Een passend salaris met goede secundaire voorwaarden.
> Opleidings- en trainingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding.
> Een solide familiebedrijf met een fijne werksfeer.


Over Airco Techniek


We ze zijn een airco technische groothandel die airco onderdelen, airco equipement en airco verbruiksmaterialen levert aan bedrijven in de automotive sector. De kracht van Airco techniek is de technische kennis van het product, en ook van de techniek die toegepast wordt in airco systemen van de voertuigen. We beschikken over een eigen technische dienst met servicemonteurs door heel Nederland.


Kom je ons team versterken?


Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bel ons +31 50 529 1883, app ons +31 6 572 476 49, mail ons en stuur je CV met motivatie ter attentie van Johan van Egmond naar: jhvanegmond@aircotechniek.nl


 


 

;